Kategóriák

Népszerű termékek

Polar Termékek

A Polar mint pulzusmérés ötlet és márka 1975-ben, született meg egy sípályán, mégpedig azon apropó okán, hogy abban az időben nem volt mód a pulzusszám pontos feljegyzésére edzés közben. Egy évvel később létrehozták a POLAR céget, a Finnországban.


A pulzuskontrollált edzés lényege a megfelelő zónában való edzés. A mai rohanó világban nem sokan figyelnek már a saját egészségükre. Már több éve itt van Magyarországon egy márka a Polar személyében, mely segít egy helyes irány megmutatásában, mely hosszútávon az életetünket is jelentheti.


A Polar pulzusmérői, mint egy „gondoskodó szülő” figyelmeztetnek minket, ha elhagyjuk a nekünk aznapra megadott zóna értékeket. Innentől kezdve ismét kezünkben a döntés , hogy szót fogadunk-e, vagy esetleg belemerülünk a rohanó világ fergetegébe és folytatjuk gyakran túlhajszolt életünket.


A Polar Electro minden tekintetében és minden gyártási folyamatban szigorúan odafigyel a környezetvédelmére, amely már a beszállítók kiválasztásánál is fő célkitűzésnek számít. Légy edző, tanár, diák, profi vagy hobbi sportoló, a Polar tudja, hogy mennyire fontos neked a mozgás. 

Ennek a márkának jelenleg nincsen terméke.