A legszebb ünnepen a legszebb ajándékok

DEC 02.

Néhány nap és itt a Karácsony – a szeretet ünnepe. No, és persze az ajándékozásé is, hiszen ki ne várná, mit rejtenek a csomagolások a feldíszített fenyőfa alatt? Az egymáshoz tartozás érzését próbáljuk még jobban fokozni ,és a megbecsülésünk jeleként ajándékot adunk egymásnak. Fontos, hogy örömet okozzunk vele, hiszen egy nem túl eredeti, vagy nem éppen személyre szóló ajándékkal nagyot hibázhatunk.

 


 

 

Hulló hópelyhek, égőkkel feldíszített, ragyogó színekben pompázó házak, a sütemény illata, a sok-sok finomság az ünnepi asztalon, mind-mind elengedhetetlen része a Karácsonynak. Ez így lesz tökéletes. Legyen tökéletes hát az ajándék is!

 

Dorko, a régi márkanév – vadonatúj kollekcióval

 

A nagy nyugati márkák rohamosan növekvő megjelenésével kissé feledésbe merült ez a magyar kollekció, mely annak idején olyan nagyon népszerű volt kis hazánkban. Most azonban újra hódít, ami nem véletlen. Népszerűségét szépségének, kiváló minőségének és egyedi stílusvonalának köszönheti.

A magyar tervezők újragondolták, úgy is lehet mondani, hogy a megmaradt stílusjegyeket ötvözték a modern kor arculatával.

Az elmúlt pár év bizonyíték a márka növekvő igényére, hiszen a hazai divatirányzat ezt támasztja alá.

Nem álltak meg a tervezők a cipőknél, mely a márka egyedüli képviselője volt annak idején.

Mára az úgynevezett strret stíle cipőmodellek a népszerűek, laza és sportos divatot képviselő megjelenésükben, az áruk viszont teljesen vásárlóbarát, nagy kedveltségük ellenére is.

Az igazán egyedi felsők, a pimaszul fiatalos kabátok, vagy épp a mellények, sortok, rövid ujjú pólók széles skálájából válogathatunk, ha valami igazán különleges darabot szeretnék a Karácsonyfa alá tenni szerettünknek.

 

Divat és Sport világmárkák karácsonyi ajándékba! 30-80% kedvezménnyel!

 

 

Aki kapja, tisztában lesz a kiváló minőséget nyújtó tradíció fontosságával, melyre a kiválasztáskor nagy hangsúlyt fektettünk. Akár hölgy, akár férfi számára választjuk a Dorko márkát, biztosak lehetünk a sikerben, és abban, hogy sokáig használható, formáját megtartó, trendi és divatos darabot adunk át.

 

A márka mindig garancia a minőségre, nincs ez másképp a Dorko divatkollekcióinál sem.

Boldog Karácsonyt sok-sok szép ajándékkal!


Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Ajánlatunk
Facebook
Ajánlatunk
©2014 FashionSale.hu™ Blog. Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat

Kövess minket a Facebook-on is!