Kis ország, nagy márkája - Karácsonyra

DEC 02.

Itt a Karácsony, a meghitt beszélgetések, a sütés – főzés, a készülődés és a várakozás örömteli hetei, napjai. Ünnepi díszbe öltöznek a házak, a parkokban és tereken égőkkel ragyognak a fenyőfák, mindenki izgalommal várja az ünnepeket, legyen az kicsi, vagy nagy. Az ünnepi készületek fontos része az ajándékválasztás, és nem mindegy, hogy kinek-mit szánunk meglepetésnek.

 


 

A ruházati termékekkel valójában nem hibázhatunk, hiszen, ha egy valóban ismert és elismert márkát választunk, ott biztos lesz a siker.

A Hummel már több éve a magyar vásárlók széles körében majdnem a legelterjedtebb márka, pár évvel korábban még kevesek számára volt ismert.

A Dán eredetű, évről-évre megújuló Hummel divatkollekciók körülbelül tíz éve hódítanak Magyarországon.

 

Modelljeinél a sportos irányzatot képviselte régen, és most sincs ez másképp.

A jó hír, hogy amellett, hogy igen nagy népszerűségnek örvend, nagy előnye, hogy ára egy középkategóriában helyezhető el, így stabil vevőköre is kialakult.

 

Férfi és női kollekciója is létezik, ezért aztán igazán könnyű a választás, bárkinek is szánjuk, valóban szép ajándékként.

Széles a választék pólókból, trikó és mez formában is, emellett szabadidőruhát, alsó-és felsőruházat szintén megtalálható a kollekcióban. A nadrágok is sportos, ám mégis csinos külsőt biztosítanak, a kabátok és cipők pedig nagyon kényelmesek, finom vonalvezetésűek, ám megtartva a fiatalos lazaságot.

Sportos pulóverekben sem szenved hiányt a legújabb, 2015-ös felhozatal, de kiváló minőségű zoknikból is széles a választék, ha valaki távolabbi ismerősnek szeretne mondjuk, kisebb ajándékkal kedveskedni.

 

Divat és Sport világmárkák karácsonyi ajándékba! 30-80% kedvezménnyel!

 


 

Mi sem lehet kényelmesebb télen, mint egy sportos ruházat, az aláöltözhetőség, ráadásul oly módon, hogy követjük vele a divatot és még egyfajta pimasz eleganciát is kölcsönzünk megjelenésünkkel.

Ezért aztán biztosak lehetünk abban, hogy a Hummel márka ajándékozásával, egy korral haladó, világszerte ismert és népszerű ruházati trend darabjával fogunk kedveskedni.

 

Boldog Karácsony leginkább úgy lehet, ha mindenki szeretetben, megértésben és együtt ünnepli azt. Adjunk olyan ajándékot szerettünknek, melynek mi is nagyon örülnék! Válasszunk olyan márkát ruházati terméknél, mely gyártója önzetlen adakozásaival is jó érzést kelt bennünk, nem csak minőségi termékeivel.

 

A Hummel, ilyen cégek közé tartozik.

A legszebb ünnepen a legszebb ajándékok

DEC 02.

Néhány nap és itt a Karácsony – a szeretet ünnepe. No, és persze az ajándékozásé is, hiszen ki ne várná, mit rejtenek a csomagolások a feldíszített fenyőfa alatt? Az egymáshoz tartozás érzését próbáljuk még jobban fokozni ,és a megbecsülésünk jeleként ajándékot adunk egymásnak. Fontos, hogy örömet okozzunk vele, hiszen egy nem túl eredeti, vagy nem éppen személyre szóló ajándékkal nagyot hibázhatunk.

 


 

 

Hulló hópelyhek, égőkkel feldíszített, ragyogó színekben pompázó házak, a sütemény illata, a sok-sok finomság az ünnepi asztalon, mind-mind elengedhetetlen része a Karácsonynak. Ez így lesz tökéletes. Legyen tökéletes hát az ajándék is!

 

Dorko, a régi márkanév – vadonatúj kollekcióval

 

A nagy nyugati márkák rohamosan növekvő megjelenésével kissé feledésbe merült ez a magyar kollekció, mely annak idején olyan nagyon népszerű volt kis hazánkban. Most azonban újra hódít, ami nem véletlen. Népszerűségét szépségének, kiváló minőségének és egyedi stílusvonalának köszönheti.

A magyar tervezők újragondolták, úgy is lehet mondani, hogy a megmaradt stílusjegyeket ötvözték a modern kor arculatával.

Az elmúlt pár év bizonyíték a márka növekvő igényére, hiszen a hazai divatirányzat ezt támasztja alá.

Nem álltak meg a tervezők a cipőknél, mely a márka egyedüli képviselője volt annak idején.

Mára az úgynevezett strret stíle cipőmodellek a népszerűek, laza és sportos divatot képviselő megjelenésükben, az áruk viszont teljesen vásárlóbarát, nagy kedveltségük ellenére is.

Az igazán egyedi felsők, a pimaszul fiatalos kabátok, vagy épp a mellények, sortok, rövid ujjú pólók széles skálájából válogathatunk, ha valami igazán különleges darabot szeretnék a Karácsonyfa alá tenni szerettünknek.

 

Divat és Sport világmárkák karácsonyi ajándékba! 30-80% kedvezménnyel!

 

 

Aki kapja, tisztában lesz a kiváló minőséget nyújtó tradíció fontosságával, melyre a kiválasztáskor nagy hangsúlyt fektettünk. Akár hölgy, akár férfi számára választjuk a Dorko márkát, biztosak lehetünk a sikerben, és abban, hogy sokáig használható, formáját megtartó, trendi és divatos darabot adunk át.

 

A márka mindig garancia a minőségre, nincs ez másképp a Dorko divatkollekcióinál sem.

Boldog Karácsonyt sok-sok szép ajándékkal!

Armani, a Karácsony fényében

DEC 01.

Itt a Karácsony, idén is hamarosan elérkezik a szeretetteljes pihenés, a meghitt családi együttlétek, a ajándékozás ünnepe. Már készülődünk, sorban gyújtjuk meg az Adventi koszorú gyertyáit, és talán soha nem fordítunk ekkora figyelmet az ajándékozásnak, mint ebben az időszakban.

Mi lehetne tökéletesebb ajándék a ruhaneműnél, persze, ha az a legkiválóbb minőségű, és egy igazi híres márka?

 


 

Ha ajándékozunk, fordítsunk kellő figyelmet a minőségre és az egyediségre is! Érezze, aki kapja, hogy kimondottan rá gondoltunk, amikor választottunk! Tiszteljük őt meg azzal, hogy tényleg törekszünk a névre, az azt garantáló küllembeli, tartóssági és kiváló minőségi garanciára.

Az Emporio Armani minden terméke valóban az igényesség és a tökéletes minőség szellemében készült. A ruházatot és a kiegészítőket is Giorgio Armani tervezte és kivétel nélkül a magas elvárásoknak megfelelő, kiváló minőségű kollekciót hozta létre a márkával.

A jó hír, hogy megfelelve a legkényesebb igényeknek is, az Emporio termékek ára valamivel alacsonyabb kategóriába tartozik. Mégis magában hordozza a legújabb divatot és a modern trendnek megfelelő vonásokat, kialakításában és megjelenésében egyaránt.

A milánói divat hetében évek óta az egyetlen márka, mely minden alkalommal kivívja a reflektorfényt.

 

Így aztán nem lehet kérdés, hogy örülne-e bárki is, egy Emporio Armani ajándéknak a fenyőfa alatt.

A márka női arca- mindenki kedvelt sztárja, Rihanna, férfi oldalon pedig Cristiano Ronaldo, a híres focista adta arcát a márkához.

 

Az Emporio Armani a szintén híres és kiváló minőségű kollekcióiról ismert Reebok céggel karöltve létrehozott egy újabb márkát, mely EA7 nevet viseli.

 

Divat és Sport világmárkák karácsonyi ajándékba! 30-80% kedvezménnyel!

 


Karácsonyi ajándékként tehát, nem hibázhatunk, ha a márka bármelyik darabját választjuk meglepetésnek. Az öröm garantált lesz, akár a papucsok, tornacipők – elegáns, egyedi stílust és kiváló minőségű, magas igényeket kielégítő ruhaneműk közül választjuk bármelyik darabot. A tradíció, az igényesség jelenik meg a női-vagy férfikabátok, elegánsan sportos felsők, tréningruhák, joggingok, alsóneműk és trendi mellények minden egyes modelljénél.

Egy Armani márkanévvel ellátott ajándéknak nincs ember, aki ne örülne. Ráadásul, hölgyek, urak részére is válogathatunk a kollekcióból, ami nagymértékben megkönnyíti a választást, és egyúttal bárki számára megadhatjuk a márka nyújtotta kényelem és sportos elegancia élményét. 

Mindjárt itt a Karácsony!

DEC 01.

Megérkezett a hideg idő, itt a december, a Karácsony hangulatát már mindannyian érezzük. Gyertyák gyúlnak a tereken, megkezdődnek az otthoni készülődések, díszítjük a lakást is, és ideje elkezdeni az ajándékok beszerzését is. Nézzünk körül és válasszuk ki a meglepetéseket, szeretteink számára! Ehhez még kimozdulni sem kell otthonunkból, a tökéletes ajándék kiválasztása legjobb a kanapén, kényelmesen ülve, tömeget elkerülve, interneten keresztül.

 


 

A Tommy Hilfiger ruhái és kiegészítői igen nagy választékban állnak rendelkezésre, kicsinek és nagynak, fiatalnak és idősnek. Ha ezt a márkát választjuk, nem fogunk csalódást okozni senkinek.

 

Stílusa kifejezetten laza és lezser, sportos stílus, illetve nem utolsó sorban a sportruházatokkal ötvözött utcai kollekció.

Elmondható ez a cipőiről is, melyek a kényelmei szempontokat figyelembe véve a minőség garanciái is egyben, kiváló anyaguk miatt, és kényelmes talpkialakításuknak köszönhetően. A legújabb trend szerint készülnek, egyfajta sportos eleganciát képviselve.

Ma már nem csak az amerikai gyerekek akarnak Tommy Hilfiger-ben iskolába menni, hogy ők legyenek a legmenőbbek, a magyar fiatalok is tradíciót és stílust teremtenek maguknak ezzel a márkával.

A Tommy Hilfiger kollekciók mögött - legyen szó akár egy zokniról, egy díszdobozról, vagy egy nadrágról, divatos felsőről - komoly szakmai háttér és munka áll, a kezdetektől fogva. Valódi célközönség nincs is, hiszen minden korosztály számára tökéletes megjelenést és igényes külsőt biztosít viselése. Mi sem lehetne ennek nagyobb bizonyítéka, mint a divatszakma számos kitüntetése, valamint a márka hódolóinak évek óta tartó szeretete és hűsége.

 

Divat és Sport világmárkák karácsonyi ajándékba! 30-80% kedvezménnyel!

 

 

Ruházati kollekciójában a Tommy Hilfiger az amerikai stílust kombinálja egyedien megalkotott, finom részletekkel. Férfi, női és gyermek farmerek, sportos ruházat és kiegészítők, de még parfüm kollekciója is nagy népszerűségnek örvend.

Kiváló ajándék tehát mindenkinek, a siker biztosított.

A Tommy Hilfiger ajándékdobozába csomagolt bármilyen – a híres márkajelzéssel ellátott – meglepetés elismerő és boldog pillantásokat, és mosolyt eredményez annak arcán, akit meglepünk vele, ezáltal mi is megelégedhetünk.

Egy sapka, egy Tommy Hilfiger táska, vagy akár egy igazán trendi hosszú ujjú felső, egy laza, elegáns sportcipő, vagy egy divatos tangapapucs, a legjobb ajándék lehet.

 

A márkával nem tudunk hibázni!

 

Legyen a Karácson igazán nagy ünnep mindenkinek, adjunk minőséget és valódi eleganciát a szeretet mellé mindenkinek!

Hogyan tisztítsam Converse cipőm?

SEP 29.

Mégis mit tehet az egyszeri Converse-függő, ha azt veszi észre, hogy imádott tornacipője mocskos, de már tűrhetetlenül?

 

 

Első lépésben mossa ki kímélő programon a mosógépben. Az anyagsérülés magas szintű védelme érdekében rakja bele egy használaton kívüli párnahuzatba.

 

Azután, miközben a mosógép mos, a cipőfűzőt áztassa be egy kis mosóporral, vagy fehérítővel. A cipőfűző mindig szutykosabb azon a részen, ahol a lyukat védő fémmel érintkezik. Azon a részen érdemes áztatás előtt szappannal is jó alaposan bedörzsölni.

 

 

Végül pedig vegye kezelésbe az orrnál található gumifelületet, amit sajnos a mosógép sem tisztít maradéktalanul.

 

1) Készítse elő a cipőt és a fehérítőt!

2) Vessen egy utolsó pillantást a mocskos gumifelületre.

3) Cseppentsen egy cseppet a fehérítőből a rongyra és apró, dörzsölő mozdulatokkal essen neki a kosznak. FIGYELJEN, HOGY A TEXTILT NE ÉRJE, mert különben ott is fehér lesz, ahol nem akarja!

4) Ilyen volt, ilyen lett! Cipője máris tiszta!

5) Gyönyörködjön megtisztított kedvenceiben. Ráadásul a FashionSale.hu oldalán leárazás van kedvenc Converse cipőiből! Nyomás!


Ajánlatunk
Facebook
Ajánlatunk
©2014 FashionSale.hu™ Blog. Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat

Kövess minket a Facebook-on is!